mot framtidens sportstrumpor

Fokus på kvalitet och hållbarhet

kontakta oss

Varför grundades gripdivision?

Gripdivision grundades med målet att skapa världens bästa sportstrumpor. Vi insåg snabbt att de bästa sportstrumporna har grepp på undersidan, så kallade greppstrumpor. Det ledde oss till följande slutsats: för att skapa världens bästa sportstrumpor, måste vi skapa världens bästa greppstrumpor.

Vi lanserade våra första greppstrumpor 2021. De togs emot väl, men vi insåg ganska snabbt att vi, för att nå målet om världens bästa greppstrumpor, måste hitta en ny fabrik. Sökandet efter det ledde oss till Guimarães, en region i södra Portugal  känd för sitt hantverk och sin textilhistoria. Där hittade vi en fabrik som hjälpte oss att ta fram de bästa greppstrumporna vi testat hittills (vi har testat många). Vi kallar de för Model 01, och som namnet antyder är det inte vår sista modell.

Maximal snabbhet i vändningar och frånskjut

Anti-slip greppet minimerar friktionen mellan foten och skon. Minskad friktion leder till ökad kontroll och snabbhet samt eliminerar risken för skavsår, blåsor under foten och blånaglar.

kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort som möjligt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Made in portugal

Våra strumpor är producerade i Guimarães, en stad i norra Portugal känd för sitt hantverk och sin textilhistoria. Det finns två saker som är extra viktiga för oss när det kommer till produktion: att strumporna håller högsta möjliga kvalitet, och att de är producerade med hänsyn till miljön och människorna som är inblandade i processen. Vår fabrik i Guimarães sätter stor grön bock i de boxarna.  

GOTS certified supplier
Oeko tex standars 100
Hemsidan använder cookies. Genom att klicka 'OK' godkänner du användandet av cookies.